Tahoba Ltd:n tietosuoja- ja evästekäytännöt

Olemme CasinoWings.com/fi/ ja sivustoa hoitaa yritys Tahoba Ltd.

Tahoba Ltd kunnioittaa yksityisyyttäsi ja oikeuttasi kontrolloida omia henkilötietojasi. Tulemme olemaan rehellisiä siinä, mitä tietoja keräämme ja miksi, ja tulemme suojaamaan niitä mahdollisimman turvallisella tavalla.

Tahoba Ltd:n (”Yrityksen”) käytännöissä tietosuojakäytännössä kerromme mitä tietoja keräämme, mihin käyttötarkoitukseen, millä tavalla voit itse kontrolloida omia tietojasi ja miten voit ottaa yhteyttä meihin. Tämä tietosuojakäytäntö pätee kun käytät sovelluksia, verkkosivustoja ja palveluita jotka kuuluvat sovellukseen tai verkkosivuun, jota Yritys hoitaa. Yritys on vastuussa henkilötiedoista näiden ehtojen mukaisesti, ja on vastuussa siitä että tietoja käsitellään voimassa olevien lakien mukaan.

Näet tässä yhteenvedon siitä, mitä verkkosivuilla tapahtuu vierailusi aikana

  1. Seuraamme aktiivisuuttasi ja saatamme käyttää sitä markkinointitarkoituksiin
  2. Keräämme henkilötietoja tietyissä tilanteissa voidaksemme lähettää markkinointiviestejä, tietoa tuotteista sekä muita asiakasviestejä.
  3. Käsittelemme kaikkia syötettyjä henkilötietoja lähettämällä ne integroituun järjestelmään.
  4. Tallennamme henkilötiedot omaan järjestelmäämme markkina-analyysejä varten.
  5. Suoritamme automaattista, verkkoaktiivisuuteen perustuvaa profilointia, ja profiiliasi saatetaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Keräämämme henkilötiedot

Tahoba Ltd. hakee ensisijassa tiedot suoraan sinultaa siakkaana. Esimerkkejä keräämistämme henkilötiedoista ovat nimi sekä yhteystiedot kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yritys saattaa päivittää tietojasi muista rekistereistä jos se on tarpeellista hyvän rekisterinhallinnan kannalta.

Tahoba Ltd rekisteröi, tai saattaa tulevaisuudessa rekisteröidä, henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

  1. Ilmoittautuimen palveluun, jota tarjotaan Tahoba Ltd:n tarjoamien alustojen kautta.
  2. Kun täytät sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi verkkosivuille.
  3. Kun otat yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, verkkosivujen tai sosiaalisen median kautta.
  4. Kun tilaat Yrityksen uutiskirjeen.
  5. Kun vierailet verkkosivuillamme tai sovelluksessa, sisältäen mutta ei rajoittuen liikennedataan, paikkatietoihin, blogeihin ja muihin viestintätietoihin sekä esimerkiksi IP-osoitteeseen, laitetyyppiin, käyttöjärjestelmään ja selaintyyppiin jota käytät vierailusi aikana.

Tietojen keräämisen hyväksymine

Täyttämällä hyväksymislomakkeen verkkosivuilla (esim. tilaamalla uutiskirjeen, lunastamalla tarjouksen yms.) hyväksyt, että henkilötietojasi (esim. nimeäsi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi) saadaan käyttää markkinointitarkoituksiin sitä palvelua varten, joka on kyseessä kun luovutat henkilötietosi.

Keräämme myös IP-osoitteesi, maantieteellisen sijaintisi sekä kiinnostuksen kohteesi, jotta voimme räätälöidä markkinointimme mahdollisimman hyvin sinua varten.

Kun vierailet sivuillamme hyväksyt myös, että tallennamme evästeitä, sekä niin sanottuja ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä, tietokoneellesi. Tällaiset evästeet seuraavat sinua ja surffaustasi, jotta voisimme tarjota sinulle markkinointia, joka perustuu omaan käyttäytymiseesi.

Näin käytämme kerättyjä tietoja

Yritys käsittelee henkilötietoja pääasiassa alla mainittuihin käyttötarkoituksiin sekä mahdollisiin lisätarkoituksiin, jotka mainitaan tietojen keräystilanteessa:

  1. Palvelutilauksiin jonkin Yrityksen tarjoaman alustan kautta;
  2. Asiakaspalvelun mahdollistamiseen, kysymystesi käsittelyyn, väärien tietojen korjaamiseen tai pyytämäsi tiedon lähettämiseen, esim. uutiskirjeisiin;
  3. Tiedot palvelun tilauksesta tallennetaan ja analysoidaan, ja ne ovat perustana tarjouksiin ja alennuksiin sekä yleiseen ja suunnattuun markkinointiin;
  4. Asiakasprofiilien hoitamiseen, analyysien tekemiseen sekä markkinatutkimuksiin;
  5. Järjestelmän hoitoon sekä tilastoja varten vierailijoidemme käyttäytymisestä ja kuvioista, kuitenkin vain yhdistetyllä tasolla eikä henkilöittäin;
  6. Tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseksi, tarjoamiseksi ja parantamiseksi käyttäytymisesi analysoimisen kautta verkkosivuillamme ja sovelluksessamme;
  7. Henkilötietoja käytetään myös analyysiin, jota käytetään segmentointiin/profilointiin, jotka johtavat kohdistettujen tarjousten ja palveluiden tarjoamiseen;
  8. Tiedon ja markkinoinnin lähettämiseen tekstiviestin, sähköpostin, sovelluksen pushin tai muiden digitaalisten yhteysvälineiden avulla, kuten esimerkiksi sosiaalisten medioiden kautta, kun asiakassuhteesi kanssamme on jo aktiivinen;
  9. Ottaaksemme yhteyttä sinuun sovelluksen, tekstiviestin, sähköpostin tai postin välityksellä muista tarjouksista, kampanjoista tai palveluista joiden uskomme kiinnostavan sinua. Huomaa, että voit milloin tahansa peruuttaa tällaisen markkinoinnin tilauksen;
  10. Jotta voisimme antaa sinulle ajankohtaisia suosituksia, tarjouksia ja kohdistettuja palveluita perustuen muihin käyttäjiin, joilla on samanlainen käyttäytymisprofiili kuin sinulla, mitä palveluita olet valinnut, katsellut ja joihin olet osoittanut kiinnostusta;
  11. Auttamaan meitä kehittämään verkkosivujamme ja sovellusta käyttäjäystävällisemmiksi ja käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi, kun käytät Yrityksen alustoja palveluiden räätälöimiseksi käyttämäsi laitteen mukaan;
  12. Tärkeiden viestien lähettämiseen, kuten tietoa sääntöjen ja käytäntöjemme muutoksista.

Luovutettavaa tietoa

Voimme jakaa tietoa muille yrityksille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme, jotta voimme tarjota palveluitamme, esim. analyysiä, jakelua tai muita palveluita varten, jotta voimme noudattaa ja käyttäjä- ja jakelusääntöjämme. Otamme aina henkilötietoja käsitellessä huomioon korkean turvatason ja yksityisyyden.

Yritys tekee yhteistyötä vain kumppaneiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja EU:n/EES:n sisällä tai noudattavat samaa turvatasoa kuin EU:n/EES:n sisällä liittymällä esimerkiksi n.s. Privacy Shield -sopimukseen EU:n ja USA:n välillä.

Evästeistä

Kun käytät verkkosivujamme ja sovellusta, on mahdollista että henkilötietoja kerätään esim. evästeiden avulla. Tämä tapahtuu kuitenkin vain erillisen luvanannon jälkeen. Silloin tiedot käytöstäsi ja sivuista, joilla olet vieraillut, tallentuvat. Tiedot voivat olla teknistä tietoa laitteestasi ja internet-yhteydestäsi kuten käyttöjärjestelmästäsi, selaimen versiosta, IP-osoitteesta, evästeistä ja muista erillisistä tiedoista. Kun vierailet verkkosivuillamme, joilla tarjoamme palveluitamme, saatamme käyttää eri tekniikoita tunnistaaksemme sinut, mitä taas käytetään siihen tarkoitukseen, että voimme oppia lisää vierailijoistamme. Tämä saattaa tapahtua suoraan tai käyttäen kolmannen osapuolen tekniikkaa. Jos haluat, että sinut unohdetaan verkkosivuillamme, postat evästeet verkkosivuiltamme selaimesi ohjeiden mukaisesti.

Oikeudellinen perusta, tallennus ja henkilötietojen poistaminen

Kun luovutat tietoja Yritykselle, annat Yritykselle luvan rekisteröidä ja tallentaa tietoja siitä, mitä palveluita ostat, sekä käsitellä luovutettuja henkilötietoja mainittuja käyttötarkoituksia varten. Oikeudellisena perustana Yritys tulee viittaamaan sopimuksen täyttämiseen, oikeutettuun etuun tai sopimukseen. Jos Yritys käyttää perustana oikeutettua etua, tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Huomaa, että voit milloin tahansa peruuttaa hyväksyntäsi ottamalla yhteyttä meihin. Yhteystiedot löydät otsikon ”Näin otat yhteyttä meihin” alta.

Käsittely tapahtuu voimassa olevan lain mukaan ja sisältää, että henkilötietoja ei säilytetä kauempaa kuin mikä on tarpeellista niiden käsittelyn tavoitteen kannalta. Yritys tulee säilyttämään henkilötietojasi niin kauan kun olet asiakkaamme. Markkinointitarkoituksiin ei käytetä yli 3 vuotta vanhoja tietoja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tiedot poistetaan kun ne eivät enää ole ajankohtaisia tai tarpeellisia analyyseihin tai markkinointiin niistä syistä mitä varten ne on alun perin kerätty. Tiettyjä tietoja saatetaan säilyttää pidempään koska se on tarpeellista lakivaatimusten, esimerkiksi kirjanpitolain, takia. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan aina korkeaa turvallisuutta ja luottamuksellisuutta.

Sinun oikeutesi ja valintasi

Sinulla on oikeuksia henkilötietoihisi liittyen, ja sinun on mahdollista vaikuttaa tietoihisi ja siihen, mitä tallennetaan. Yritys tulee omasta ja asiakkaidensa toimesta korjaamaan tietoja, jotka huomataan virheellisiksi. Voit myös milloin tahansa pyytää tietojesi poistamista tai rajoittaa niiden käyttöä ottamalla yhteyttä meihin (tiedot yhteystiedoistamme löydät otsikon ”Näin otat yhteyttä meihin” alta). Jos olet sitä mieltä, että oikeuksiasi ei ole kunnioitettu, voit ottaa yhteyttä Yritykseen tai suoraan tietosuojavaltuutettuun ([email protected]).

Voit milloin tahansa pidättäytyä vastaanottamasta markkinointiviestiä meiltä ottamalla yhteyttä meihin tai keskeyttämällä tulevat sähköpostit ja tekstiviestit, joita me lähetämme. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme jos tarvitset apua viestiemme keskeyttämisessä.

Voit kerran vuodessa ilmaiseksi pyytää tietoja siitä, mitä henkilötietoja olemme rekisteröineet kirjallisesti pyytämällä niin sanottua rekisteriotetta Tahoba Ltd:ltä.

Linkit muille sivustoille

Siinä tapauksessa, että sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolien nettisivuille, kotisivuille tai materiaaliin, jonka kolmas osapuoli on julkaissut, ne on tarkoitettu vain tietotarkoituksiin. Koska Yrityksellä ei ole mahdollista kontrolloida näiden nettisivujen sisältöä tai niiden materiaalia, emme ota vastuuta niiden sisällöstä. Yritys ei myöskään kanna vastuuta vahingoista tai menetyksistä, joita näiden linkkejen käyttämisestä saattaisi aiheutua.

Näin otat yhteyttä meihin

Lisätietoja varten henkilötietojen käsittelystä, tai jos sinulla on kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin:

Tahoba Ltd
[email protected]

Nämä tietosuojakäytännöt pätevät 25.6.2019 klo 13:45:00 alkaen

Viimeisimmät uutiset

Kaikki uutiset